Over Lagant

Jij wilt het beste voor jouw organisatie, en wij willen jou daarbij helpen. Met meer dan 30 jaar ervaring in trainingen en e-learning zijn wij dé partner voor jouw ontwikkelingsbehoeften.
Ja, ik wil SLIM-subsidie inzetten voor groei van mijn bedrijf

Onze ervaring

Bij Lagant begrijpen we dat ervaring telt. Met meer dan 30 jaar in het vak, hebben we een schat aan kennis opgebouwd op het gebied van training en ontwikkeling. We hebben talloze organisaties geholpen om hun medewerkers te laten groeien en bloeien. Onze ervaring stelt ons in staat om jou te begeleiden bij elke stap van het proces, van het identificeren van opleidingsbehoeften tot het implementeren van effectieve ontwikkelingsprogramma’s.

Trainingen en e-Learning

Bij Lagant geloven we in de kracht van leren. We bieden een breed scala aan trainingen en e-learningmogelijkheden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om projectmanagement, Lean Six Sigma, IPMA, ITIL of andere certificeringen, onze programma’s zijn ontworpen om jouw medewerkers de kennis en vaardigheden te bieden die ze nodig hebben om te excelleren. Met onze blended learning-aanpak kunnen medewerkers leren op hun eigen tempo, waar en wanneer het hen het beste uitkomt.

Internationaal erkende certificeringen

Bij Lagant begrijpen we het belang van internationale erkenning. Onze trainingen leiden op tot certificeringen die wereldwijd worden erkend. Of het nu gaat om PRINCE2, AgilePM, Lean Six Sigma, of andere certificeringen, we zorgen ervoor dat jouw medewerkers de referenties hebben die nodig zijn om hun expertise te valideren. Deze certificeringen kunnen niet alleen de professionele groei van jouw team versnellen, maar ook de concurrentiepositie van jouw organisatie versterken.

Kies Lagant als jouw partner voor de SLIM-subsidieaanvraag en investeer in de groei en ontwikkeling van jouw organisatie. Samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie in staat is om te gedijen in een snel veranderende wereld.

Quickscan

Wil je snel weten of je in aanmerking komt voor de regeling van de SLIM subsidie?
Of wil je in contact komen met onze experts om een ontwikkelplan te maken voor jouw bedrijf?