Onze aanpak

Ben jij benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het verkrijgen van de SLIM-subsidie? Onze aanpak is gericht op het eenvoudig en effectief maken van het hele proces, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: de ontwikkeling van jouw organisatie en medewerkers.
Ja, ik wil SLIM-subsidie inzetten voor groei van mijn bedrijf
 • Stap 1: Gratis consultatie

  Onze reis begint met een vrijblijvend en gratis consult. We willen jou en jouw organisatie graag leren kennen. Wat zijn jouw ambities? Welke opleidingsbehoeften heb je? Tijdens deze consultatie bespreken we jouw situatie en beoordelen we of je in aanmerking komt voor de SLIM-subsidie. Dit is het perfecte moment om vragen te stellen en eventuele zorgen te uiten.

 • Stap 2: Op maat gemaakt plan

  Als we samen besluiten om verder te gaan, gaan we aan de slag met het creëren van een op maat gemaakt plan voor jouw organisatie. Dit plan omvat welke opleidingsinitiatieven het meest geschikt zijn om te financieren met de SLIM-subsidie. We zorgen ervoor dat alles perfect aansluit bij jouw doelen en behoeften.

 • Stap 3: Subsidieaanvraag indienen

  Het indienen van een SLIM-subsidieaanvraag kan een complex proces lijken, maar wij maken het simpel. We begeleiden je bij het verzamelen van alle benodigde informatie en documentatie en zorgen ervoor dat je aanvraag correct en tijdig wordt ingediend.

 • Stap 4: Subsidie toekennen

  Na indiening van de subsidieaanvraag houden wij de voortgang in de gaten en zorgen we ervoor dat eventuele aanvullende informatie tijdig wordt verstrekt. Zodra de subsidie is toegekend, ontvang jij het groene licht om jouw opleidingsinitiatieven te starten.

 • Stap 5: Opleiden en ontwikkelen

  Lagant helpt jou je opleidings- en ontwikkelplannen vorm te geven. Wij kunnen je ondersteunen met ons rijke portfolio aan online leeromgevingen, coaching en workshops. We helpen je ervoor te zorgen dat jouw investering in leren maximaal rendement oplevert.

 • Stap 6: Evaluatie en verbetering

  Na afloop van de opleidingsinitiatieven evalueren we samen de resultaten. Wat heeft gewerkt? Wat kan er worden verbeterd? Onze focus ligt op voortdurende verbetering, zodat jouw organisatie blijft groeien en ontwikkelen.

 • Quickscan

  Wil je snel weten of je in aanmerking komt voor de regeling van de SLIM subsidie?
  Of wil je in contact komen met onze experts om een ontwikkelplan te maken voor jouw bedrijf?